Sandnes

Informasjon om NBCC avd Andøy


Informasjon om Sandnes

Norsk Caravan Club avdeling Andøy holder til i Andøy kommune i Vesterålen.Klubben har sin faste plass på Sandnes, helt syd på Andøya. Her har ca 70 vogner helårs plass. Klubben har et flott servicebygg med toaletter, dusjer, vaskerom, samt fryseboks som alle kan benytte. Rundt grillhuset ligger røyken tett om kveldene, og her på Sandnes er det også et stort, praktisk forsamlingshus, populært kalt "Huset".


Sandnes er en "perle" og et eldorado for alle med campingvogn her. Stedet ligger mellom "fjell og strand", slik at aktivitetsmulighetene er mange. Her kan man bade på hvite strender om sommeren, plukke bær i fjellet på høsten, treffes på kafeen på "Huset", eller bare slappe av i eller ved egen vogn. Terrenget på Sandnes er yppelig for turer, det være seg på føtter eller sykkel. Også barnas interesser er ivaretatt. Her er lekeplasser, fotballområde, samt muligheter for ulike aktiviteter på "Huset".


Klubbens aktiviteter fordeler seg stort sett gjennom hele året. Det starter med Påsketreffet, så følger Pinsetreffet, treff på St Hansaften med og bål og rømmegrøt.

Etter sommerferien arrangeres høsttreffet, og året avsluttes med julebord først i desember. I den mørkeste årstiden er det lite aktivitet, men caravanentusiastene tar ofte en helgetur til Sandnes, selv om det er mørkt og kalt. Fra Påske til Jul, er det folk i vognene nesten hver helg.


Mange tar vogna å drar på treff andre steder. Vesterålstreffet og Lofottreffet er veldig populære.


På Sandnes tar vi også imot gjestecampere, og er du caravanist på våre trakter er du hjertelig velkommen.


www.nccandoy.no